Xerrada Ciència i futur: La revolució de la intel·ligència artificial

Diumenge 24 de març, a 2/4 de 7 de la tarda

Vivim una revolució tecnològica. Un període històric on la ràpida aplicació d’una “nova” tecnologia indueix canvis profunds en tota la societat. Els humans estem construint màquines intel·lectualment capaces. Capaces de percebre, d’aprendre i de raonar. També de resoldre problemes, d’interactuar lingüísticament i, fins i tot, de crear. Tenim una nova eina a les mans, amb un gran potencial, tant pel bé com pel mal. Com vols que sigui el nostre futur?
Els investigadors de l’ICFO, en Gabriel Fernández (veí de Llorenç), i el seu company, en Borja Requena, ens acompanyaran en un diàleg pel present, passat i futur de la intel·ligència artificial.
Veurem on és avui dia. Donarem una ullada als seus orígens i al seu desenvolupament accelerat. Imaginarem què ens depara el futur. Ens ajudaran les màquines a resoldre grans problemes com el càncer, la generació d’energia o la sequera? Ens trauran molts llocs de treball? Ens extingiran? En definitiva, una xerrada imprescindible per a reflexionar sobre la societat que volem en l’era de la intel·ligència artificial.
Activitat gratuïta