Sala d’Esplai

La Sala d’Esplai de El Centre  va ser un espai ubicat a la segona planta de l’antiga seu de l’entitat que es va inaugurar l’any 1977 gràcies a la iniciativa d’un grup d’adolescents que va veure la necessitat de tenir un lloc on trobar-se per escoltar música, ballar i passar l’estona amb altres joves. Amb la seva empenta i eufòria van aconseguir dotar l’equipament amb un bon equip de música, llums de colors, miralls, una barra de bar i tants d’altres complements necessaris per a obtenir una atractiva i acollidora decoració.

Durant un parell de dècades la Sala d’Esplai es va convertir en un punt de trobada on cada cap de setmana s’hi reunia el jovent de l’entitat per passar les hores xerrant, bevent i gaudint de la música i de la bona companyia.

Amb la finalitat de rememorar aquella bonica època, un grup de persones que en el seu moment van ser les responsables de concebre la idea de la Sala d’Esplai, van organitzar una festassa que va tenir lloc la nit del passat dia 1 d’abril de 2023. Aquell vespre, la sala gran de El Centre  es va convertir en un envelat on s’hi van aplegar molta gent disposada a festejar i a recordar, durant unes hores, aquella bonica aventura que va començar ja fa més de quaranta anys.

La marca “Sala d’Esplai” segueix ben viva i les persones que hi ha al capdavant tenen ganes de continuar organitzant esdeveniments de forma puntual i sempre amb l’objectiu d’ajudar a passar una bona estona tot revivint i compartint músiques d’èpoques passades.