Activitats de lleure i esportives

Cursa orientació Sandra Borrell

Arran de la proposta d’una sòcia, neix l’any 2022 la primera cursa d’orientació a El Centre col·laborant amb l’empresa Muntanyes per Descobrir. 

Aquest 2023 s’ha fet la seva segona edició i es va decidir que la cursa es podria fer anualment i prendre el nom de la seva creadora Sandra Borrell.

Aquesta activitat destina els seus beneficis a la investigació de l’Osteosarcoma.

Tennis taula

Des de El Centre promovem el tennis taula com a esport popular. Des de la competitivitat sana i amb la distensió habitual que es respira en els nostres tornejos, creiem que el fet de participar en campionats de Festa Major o en les nostres lliguetes anuals, permet als jugadors/es de totes les edats i nivells conèixer gent nova, treballar en equip i gaudir de l’emoció de la competició.

El tennis taula és un esport accessible a totes les edats i nivells, un esport inclusiu del que tothom pot gaudir. Des de la nostra entitat, estem compromesos a promoure el tennis taula per promoure l’exercici físic i mental i crear un nou espai de trobada i convivència al voltant de l’esport. 

Bitlles catalanes

Des de fa uns anys, El Centre fomenta la pràctica de les bitlles catalanes, un esport tradicional que -per la seva condició transversal i intergeneracional- té tots els al·licients per recuperar l’espai públic de les nostres places i carrers. Des de fa quatre anys, cada Festa Major, fem un torneig infantil i sénior que aplega als millors tiradors de la contornada. Són tirades populars de competitivitat distesa: acostumem a acompanyar-ho del sentit de l’humor dels nostres speackers i de música enllaunada per amenitzar el matí/tarda. Garantim emoció i contribuïm a recuperar un esport molt nostre!

Les bitlles catalanes són un esport tradicional català consistent en llançar uns “bitllots” (bitlles petites) contra sis bitlles situades a una determinada distància amb la finalitat de tombar-ne 5 (fer bitlla), que dona més puntuació que tombar-les totes 6 (fer llenya).