Llença’t Festival

El Llença’t festival neix l’any 2022 i consisteix en una tocata conjunta d’una cançó famosa d’un grup de rock català.

En la primera edició, la Tarima rep la col·laboració del grup Lax’n’busto que aposta fermament per aquest festival, cedint la cançó, tocant i cantant el dia de la tocata per gran sorpresa del públic. Es decideix, amb posterioritat, mantenir el nom de Llenca’t en símbol d’agraïment.

Més d’un centenar de participants van fer possible aquesta edició.

Aquesta tocata és oberta a tothom que hi vulgui participar, músics i cantaires, aficionats o professionals, i és dirigida pel músic professional Francesc Minguella. Cal destacar que els intèrprets no assagen prèviament i això comporta una dificultat afegida i originalitat al certamen.

Tot i que l’eix principal del Llença’t Festival és la tocata conjunta, al seu voltant es crea una diada plena d’activitats per totes les edats on la música és el fil conductor.

Diversos tallers per infants de totes les edats comencen des de primera hora dirigits per professionals pertanyents a l’escola de música Contrapunt, a més a més, grups locals actuen durant el matí durant la PRIMERA FIRA DE COMERÇ LOCAL i es realitza un dinar popular amenitzat amb música en directe.

En finalitzar la tocata es fa un concert de rock de dues hores de duració on es gaudeix encara més del rock català.

Tota la jornada és gravada i el primer vídeo publicat a xarxes va tenir més d’un miler de visualitzacions.