Les instal·lacions

El Centre  compta amb un nou edifici que ja ha complert diferents fases de construcció. Les obres es van iniciar el 2017. L’edifici d’El Centre té una extensió de 2374.80m2, pàrquing propi i disposa d’una plaça municipal davant, la”Plaça 1 d’octubre”.

L’any 2015, a causa de desperfectes estructurals importants de l’antic edifici de l’entitat, es va haver de suspendre part de les seves activitats i més endavant, tancar. Aquesta situació va obligar l’entitat a iniciar, el 2017, les obres a la nova ubicació. La nova seu d’ El Centre va ser inaugurada amb data 15 de setembre del 2019.

El Centre  disposa de diverses instal·lacions per fer activitats obertes al públic i la majoria de  dependències són d’ús compartit amb les diferents seccions. L’edifici d’ El Centre és propietat de l’entitat

Sales i espais

El Centre ofereix un servei de cessió i lloguer d’espais a entitats, col·lectius i particulars, seguint sempre una normativa, però així i tot es prioritzaran aquelles activitats obertes i d’interès del col·lectiu social i el veïnat.

SALA GRAN FOTO

Sala gran

Sala polivalent amb un escenari semi fix on s’hi fan activitats tan diverses com tallers, teatre, ball, cinema i tot tipus d’activitats relacionades amb el món associatiu i la cultura. Aquesta sala té una extensió de 400 m2 i disposa d’un escenari i espai polivalent per poder realitzar els diferents esdeveniments.

sala d'exposicions

Sala petita

Aquesta sala, també polivalent, comunica amb uns petits vestidors i amb la sala gran. S’utilitza per a fer assaigs, tallers i activitats de més petit format. Compta amb un total de 162m2.

EXTERIOR FOTO

Exterior

L’exterior d’El Centre compta amb un pàrquing per cotxes a la part del darrera, espai que també s'utilitza per a fer activitats culturals durant l’estiu, com poden ser concerts, sopars i cinema a la fresca. Per la part del davant comunica amb la Plaça 1 d’octubre.

cafè 3

El Cafè

L’edifici també té un servei de cafè-bar que és propietat d’El Centre. Aquest espai, a més de donar serveis d’esmorzar o sopar, permet compartir moments al voltant d’una conversa, una trobada amb amistats, un partit de futbol, una partida d’escacs o de cartes…

Disseny sense títol (110)

Primer pis

(FUTUR PROJECTE) A la primera planta es volen crear, en un futur proper, diferents espais polivalents per al jovent i també, per a fer altres activitats relacionades amb els socis i sòcies i seccions de l’entitat.