Espai Jove 

ESPAI JOVE, TREBALLEM EN GRUP, COOPEREM I ENS HO PASSEM BÉ!

L’Espai Jove és un lloc de trobada pel jovent d’entre deu i quinze anys per a poder desenvolupar aquelles activitats culturals, artístiques o esportives que els puguin ser d’interès.

Aquestes activitats es realitzen conjuntament amb les famílies, per tant, esdevé un espai de trobada on compartir estones agradables i divertides entre pares i mares i fills i filles.

Aquest espai s’inicia l’octubre del 2021 davant la idea de crear un Túnel del Terror i d’organitzar un sopar amb motiu de la festa de la Castanyada, iniciativa que va tenir un gran èxit de participació. 

A partir d’aquell moment, es va decidir constituir l’espai jove com a secció pròpia d’El Centre i tirar endavant altres iniciatives juvenils com decorar l’entitat per Nadal creant el Tió d’El Centre, dur a terme diferents tallers o participar activament com a suport a les altres seccions de l’entitat.

Aquesta secció no té una regularitat fixa, ja que va en funció de les activitats proposades. Per apuntar-s’hi, només cal contactar amb els telèfons de l’entitat o a través del mail: elcentre@elcentre.cat. Com a activitat oberta a tothom que és, us hi esperem a tots i totes!

    Espai Jove

    Informació i contacte