Ball Les Puces 

BALL LES PUCES, LA DANSA DELS MÉS MENUTS!

Ball de puces image1

Aquest senzill ball popular va adreçat a la mainada més petita i presenta forces similituds amb el tradicional Ball del Patatuf. Es tracta d’una dansa, que a més d’esdevenir un element cultural més del municipi, contribueix en la formació musical i psicomotriu dels infants que en formen part. 

La dansa, que es realitza formant una rotllana amb una vintena d’infants, va acompanyada d’una formació musical de mitja cobla amb tres instruments diferents: el sac de gemecs, el tamborí i el flabiol. A través d’aquests instruments, sonen en directe les més que conegudes cançons de “Ton pare balla el drac” i “El ball de la civada”.

Aquest ball, obert a tothom qui en vulgui forma part, va adreçat a infants d’entre 3 i 5 anys d’edat que realitzaran una única actuació amb motiu de la Festa Major de Llorenç del Penedès (amb els assajos previs durant el mes de juliol).

Visca la cultura popular, visca la nostra mainada i visca el Ball  Les Puces !

Si necessiteu més informació sobre aquest ball o en voleu formar part, podeu posar-vos en contacte per correu a través de balldepuces@gmail.com