Teatre: La perfecció existeix

Diumenge de Pasqua, 31 de març, a les 9 del vespre

Com és tradició, el diumenge de Pasqua és dia de teatre a El Centre i el Grup de Teatre el té ben marcat a l’agenda, sempre procurant poder-hi oferir teatre de la casa i de qualitat. També molts socis i amics esperen “l’obra de Pasqua” i procuren no perdre’s l’esdeveniment cap any.
Enguany, tot i haver-hi diversos projectes en construcció, el Grup de Teatre no oferirà cap estrena, sinó la segona representació de “La perfecció existeix” de Jordi Rafecas Ventosa, una obra preparada des de l’Escola de Teatre del Centre, dirigida per Montserrat Martí, Josep Sonet i Jordi Rafecas i estrenada en el marc del fi de curs d’aquesta, el passat 4 de juny de 2023.
La bona acollida que va tenir el dia de l’estrena, les ganes i la il·lusió de les participants, el fet de no haver-la repetit cap altra vegada i que uns quants socis i gent de la casa no van tenir l’oportunitat de veure-la a l’estrena són alguns motius pels quals el Grup de Teatre decideix repetir-la enguany per Pasqua com a un projecte també seu: algunes actrius ja s’han graduat de l’Escola de Teatre i les altres ho faran aquest any, de manera que elles també són Grup de Teatre.
Comèdia musical que a través d’un grup de noies adolescents ens endinsa en l’amor, els somnis, els ideals i els desigs a ritme de bona música i algunes sorpreses, simpàtica i alegre per a totes les edats.
Preus: persones associades: 8€ joves – 10€ adults / públic en general: 10€ joves – 12€ adults.
Venda anticipada: diumenge 24 de març. Persones associades: 12:30h. Públic en general:13:30h

Podeu comprar entrades per internet a: https://www.entrapolis.com/entrades/teatre-la-perfeccio-existeix