Tast de marxa nòrdica

Dissabte 1 de juny  de 2024, a 2/4 de 9 del matí.

El grup Entre Dones ha preparat una sortida per aprendre la tècnica de la Marxa Nòrdica. La marxa nòrdica és afegir bastons a la nostra forma natural de caminar. Els beneficis de la marxa nòrdica inclouen millora de la flexibilitat, força, resistència i coordinació, a més de ser menys agressiva per a les articulacions.
L’ús d’aquesta tècnica és una eina per millorar la nostra salut, ja que al realitzar-la activem el 90% de la musculatura del cos, millorem la capacitat pulmonar, i el metabolisme entre d’altres. Aquesta activitat pot ser realitzada per persones de totes les edats, en entorns naturals o urbans, i pot ser suau, moderada o intensa, adaptant-se a les necessitats de cada persona. .Practicar-la de manera regular pot augmentar l’autoestima, generar una sensació de benestar i promoure hàbits de vida saludables.

Durant la sortida ens guiarà el Lluís Camell, que combina la feina a Televisió El Vendrell amb la realització d’activitats físiques. Inscrit al registre de professionals de l’esport (ROPEC 051856) i, des de fa dos anys instructor FENWA de marxa nòrdica, i monitor FEEC de marxa aquàtica. Interessat en el món de l’exercici físic com a eina per millorar la nostra salut i per dur una vida activa. 

Sortirem a les 8:30 del matí de la Plaça 1 d’Octubre. Durada 90 minuts aproximadament. Us deixarem bastons per fer l’activitat.

Preu: gratuït