Final de curs Escola de Teatre: “El llop i la caputxeta, la història mai explicada” i “Bruixes”

Diumenge 2 de juny de 2024, a les 6 de la tarda

Dins del fi de curs de l’Escola de Teatre, precedit per les representacions del dia 26 de maig, ara és el torn dels més petits i del grup dels mitjans, Kamet@s.

El grup dels més petits de l’Escola de teatre ens presenten una adaptació del conte “El llop i la Caputxeta, la història mai explicada”, d’Ayesha L.Rubio. Un llop amb una gana ferotge que es passeja pel bosc, una olor deliciosa, unes Caputxetes, un pastís de gerds… Prepareu-vos per sorprendre-us amb la història mai explicada!

El grup Kamet@s, grup de mitjans 7 a 10 anys, posa en escena, com a cloenda del curs d’enguany, una obra escrita i adaptada pels mateixos formadors i la part coreogràfica ha estat muntada pels mateixos alumnes. “Bruixes?” és una obra que permet portar a la pràctica els diferents exercicis que s’ha treballat al llarg del curs, com la interpretació, la projecció de la veu, l’expressió corporal, etc. Més enllà dels objectius marcats, “Bruixes?” és una obra fresca i divertida, com són els qui ho interpreten, joves i alegres, que descriu les avinences i desavinences de dues colles carnavaleres que volen optar a ser els millors. Però com tot a la vida, hi hauran entrebancs i desavinences i la unió de les dues colles serà clau per afrontar en equip el desafiament d’aquestes misterioses bruixes. L’amistat i el companyerisme són els valors que més es destaquen a l’obra. Però a part d’aquests valors, l’obra parteix d’un enigma que haurem de descobrir. Tal com el seu títol diu, “Bruixes”?, seran bruixes de debò? Us ho deixem a les vostres mans.

Preus: adults associats: 6€ / públic general: 10€. Infants de 3 a 16 anys associats: 3€ / no associats: 5€.
Alumnes i exalumnes de l’Escola de Teatre: gratuït.