Plantada d’arbres

El diumenge 14 de gener procedirem a finalitzar el Projecte Arbrat que vam iniciar amb tanta il·lusió.Gràcies a les vostres aportacions econòmiques, ja hem comprat l’arbrat necessari fer possible la realització d’aquest projecte que contribuirà positivament a la nostra entitat.

La finalitat d’aquest projecte és establir zones verdes al voltant del nostre edifici, amb beneficis addicionals per a l’entitat, tals com:

  • La creació d’un espai ombrívol al lateral, que possibilitarà la realització d’esdeveniments a l’aire lliure en un ambient fresc.
  • L’establiment d’una zona ombrívola al nostre aparcament, reduint l’impacte visual i millorant la comoditat dels usuaris.
  • La instauració d’un espai d’ombra frontal per a diverses activitats, alhora que suavitza la imponent presència de la nau principal.

Els forats ja estaran a punt, però encara caldrà fer una mica d’excavació. Així que, us animem a portar les vostres eines i unir-vos a aquesta activitat. Podeu contactar amb qualsevol membre de la Junta o trucar al telèfon 629.891.477 per apuntar-vos i col·laborar en la creació d’aquests forats.

També podeu venir a donar suport amb la vostra presència. Com més serem, millor! Serà una jornada festiva, una oportunitat per compartir i celebrar i alhora seguir teixint els llaços culturals i de vida que fan créixer la nostra entitat. La jornada acabarà amb un pica-pica a l’hora del vermut per a tots i totes les assistents.

Anima’t a participar i formar part d’aquesta jornada tan especial!