Bastoner Rock 2024

Dissabte 19 d’octubre de 2024, a partit de les 6 de la tarda

Des del Ball de Bastons de Llorenç ens fa molta il·lusió anunciar el retorn del Bastoner Rock!
A les 18h de la tarda, es farà una cercavila pels carrers de Llorenç amb la participació de diferents colles bastoneres del territori convidades.
El recorregut de la cercavila serà ben especial perquè unirà el Centre vell i el Centre nou de la següent manera: Carrer Major (davant de l’església i del Centre vell), Plaça de la Immaculada, Portal Nou, Jardins d’Oriol Martorell – Casa de Cultura (antic lloc d’assaig de la colla), Carrer de l’Alzina, Plaça Montserrat, Carrer de Ponent i Plaça de l’U d’octubre (davant del Centre nou). En finalitzar la cercavila, es faran actuacions de lluïment i farem una fotografia conjunta amb totes les colles convidades.
Al vespre, cap a les 21-21:30h, ens dirigirem cap a la Plaça del Castell, lloc de celebració habitual de les edicions anteriors del Bastoner Rock. Allà hi tindrà lloc el sopar dels bastoners i bastoneres participants a la cercavila. És un sopar obert a bastoneres i bastoners veterans i a la gent que s’estima la colla que vulgui celebrar amb nosaltres el retorn del Bastoner Rock. El sopar té un preu general de 10€ i consistirà amb pa amb tomàquet, embotits, truita, vi… S’informarà de les inscripcions del sopar a partir dels canals de comunicació de la colla.
Finalment, a les 23:30h de la nit gaudirem d’un concert amb el grup local Paradís Fiscal i el DJ Aubor. D’aquesta manera acabarem de celebrar aquesta festa bastonera tan popular al nostre poble.
Durant la festa hi haurà servei de barra a càrrec de la colla, gràcies al suport del bar musical Symposium.
Us hi esperem!