Teatre: Ofici de Tenebres

Dissabte 9 de març, a 2/4 de 9 del vespre 

Per les festes de Nadal de 2022 el Grup de Teatre del Centre va estrenar “Ofici de Tenebres”. Ara, tornen a posar-la en escena primer a El Centre i poc després al Concurs de Sant Feliu de Guíxols.
Terrorisme o lluita per l’alliberament? Assassins o lluitadors per un ideal? Un text que ens presenta la sortida de la presó d’un membre d’una organització terrorista (se sobreentén que es tracta d’ETA) després de complir 30 anys de condemna per un atemptat terrible. I es troba amb la sorpresa que la seva dona, també membre de l’organització, a qui creia morta, és viva i té un fill. La intriga està servida. La història presenta diverses ramificacions. Les valoracions ètiques i els ideals es posen sobre la taula. Les emocions estan a flor de pell. Les sorpreses apareixen. Tots els personatges amaguen coses.
L’autor és Joan Rusiñol, un jove periodista que ha treballat a Catalunya Ràdio i que ha viscut al País Basc. Dirigida per Llorenç Rafecas, l’obra està protagonitzada per Joan Mitjans, Sílvia Busqueta, David Guillén, Mar Mitjans i Pau Font. L’escenografia és d’Hermini Mampel i hi ha la intervenció dels equips tècnics i de caracterització habituals i tan valuosos del Grup de Teatre.
Per majors de 12 anys. Entrades el mateix dia a taquilla.
Preus: persones associades: 8€ joves -10€ adults/ públic en general: 10€ joves – 12€ adults