Taller: aquarel.la botànica, amb Núria Puig

Divendres 10, 17 i 24 de maig de 2024, de 7 a 9 del vespre

Aquest mes de maig presentem un Taller d’Aquarel·la Botànica, impartit per la Núria Puig, una oportunitat única per explorar la bellesa de la naturalesa a través de l’aquarel·la.
A qui va dirigit aquest taller? Està obert a persones majors de 18 anys que estiguin interessades en l’aquarel·la i tinguin un nivell d’iniciació. No cal saber pintar o dibuixar, totes i tots sou benvinguts a explorar i aprendre aquesta tècnica.
Què inclou el taller? Es proporcionaran làmines de paper d’aquarel·la de qualitat, làmines Arches / Canson de 300grs. de gra fi. Això garantirà que els teus treballs tinguin una base sòlida i duradora. Per treballar, utilitzarem un conjunt d’aquarel·les de la marca Winsor&Newton, i també dos pinzells d’aquarel·la Artist.
Què cal portar de casa? 2 gots de vidre transparent, 1 plat blanc pla gran d’àpat i 1 drap de cotó.
I què farem durant el taller? Explorarem la teoria del color i la tècnica de l’aquarel·la, creant una paleta pròpia i practicant exercicis com degradats i capes. Pintarem una flor en una làmina preparada per emmarcar, experimentant la calma de l’aquarel·la i descobrint els beneficis emocionals de la pintura.
Places limitades!

Preu: 20€.

Podeu reservar la vostra plaça trucant 629 89 24 77 o enviant un correu a elcentre@elcentre.cat
Una oportunitat única per explorar la creativitat a través de la natura!