T’agradaria fer Falcons? Temporada 2024

La colla de Falcons de Llorenç del Penedès és la més antiga de Catalunya, fundada l’any 1942. Formar part dels Falcons de Llorenç és molt més que integrar-se en una tradició emblemàtica del nostre poble, és una oportunitat única per endinsar-se en una experiència folklòrica i festiva col·lectiva. Aquesta activitat combina l’esport i l’esforç físic amb el foment de valors fonamentals com la solidaritat, el treball cooperatiu, la disciplina i l’esperit d’equip.  

TEMPORADA: Comença el mes de març i acaba al setembre – octubre.

ASSAIGS: Els dimarts de 2/4 de 9 a 2/4 de 10 del vespre a El Centre.

SORTIDES: Es fan sortides principalment en el període d’estiu actuant a festes majors de diferents pobles de la zona. La data més important és la Festa Major de Llorenç del Penedès. També es fan intercanvis amb altres grups de falcons de Catalunya. Cada any es fa la Trobada de Falcons de Catalunya organitzada per una de les colles falconeres.

EDATS: Poden ser falconers/es totes les persones entre 3 fins a 99 anys. El grup de Falcons de Llorenç està obert a totes les persones i edats!

QUOTA:

  • Menors, fills/es de persona associada i persona associada: gratuït.
  • Quota general: 22€  (2 membres d’una família: 33€/ 3 membres d’una família:49€)

COM APUNTAR-SE? Es pot venir a veure qualsevol assaig i provar l’activitat.  Per a més informació podeu consultat les xarxes socials @falconsdellorenc . Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres enviant un correu a falconsllorencdelpenedes@gmail.com o trucant al 646853445 (Gerard).