Presentació literària:

Divendres 2 de febrer de 2024, a 2/4 de 8 del vespre.

El grup “Entredones” ha organitzat una presentació literària de luxe! 𝗘𝘀𝗽𝗮𝗿𝘁𝗮𝗰 𝗣𝗲𝗿𝗮𝗻 vindrà a presentar-nos el seu llibre:

𝗧𝗥𝗘𝗦 𝗗𝗘𝗦𝗜𝗧𝗝𝗢𝗦 𝗔𝗕𝗔𝗡𝗦 𝗗𝗘 𝗠𝗢𝗥𝗜𝗥

«La mare ens havia demanat tres coses abans de morir. No en vam poder complir cap». Converses, viatges, molta vida i amor per curar aquelles 𝗳𝗲𝗿𝗶𝗱𝗲𝘀 𝗾𝘂𝗲 𝗹𝗮 𝗺𝗼𝗿𝘁 𝗱𝗲𝗹𝘀 𝗻𝗼𝘀𝘁𝗿𝗲𝘀 𝗲𝘀𝘁𝗶𝗺𝗮𝘁𝘀 𝗲𝗻𝘀 𝗱𝗲𝗶𝘅𝗮 𝗮 𝗹𝗮 𝗽𝗲𝗹𝗹. «A casa, la mort i el dol van seure amb tots a taula. Vaig créixer al costat d’uns pares marcats per la mort del seu primer fill. Era el meu germà gran. No el vaig poder conèixer, no vam coincidir en el temps, però és com si el conegués de tota la vida. La mort ens ha ocupat molts moments i pensaments. No esquivar-la ens ha fet aferrar amb força a la vida.».

𝗘𝘀𝗽𝗮𝗿𝘁𝗮𝗰 𝗣𝗲𝗿𝗮𝗻 𝗶 𝗠𝗮𝘀𝗮𝗳𝗿𝗲𝘁𝘀 (Mataró, 1972). És periodista i presentador de Televisió de Catalunya. Part de la infància i joventut la va viure al mercat de la plaça de Cuba de Mataró, la família hi tenia una parada de peix. Entre xivarri, parades, bona gent, olors i viandes que alimentaven el pap i l’ànima. D’aquell ambient de basar, tan viu i acolorit, n’ha heretat, com a poc, l’estima per la paraula i la passió per la comunicació.

No us ho perdeu! Una gran oportunitat per escoltar un gran comunicador!