Final de curs Escola de teatre: Tri-Gom i l’últim any

Diumenge 26 de maig de 2024, a les 7 de la tarda

Els dos grups més grans de l’Escola de Teatre, Bambolines i Attrezzo, presenten els seus projectes de fi de curs, fruit de la feina feta des de la tardor passada durant les sessions de l’Escola de Teatre.

El Grup Bambolines, amb adolescents d’entre 11 i 15 anys, s’ha proposat homenatjar a dues companyies insígnia del teatre català de les últimes dècades que fa ben poc han anunciat la seva retirada definitiva: Dagoll Dagom i el Tricicle. A El Centre hem tingut el privilegi d’haver-los acollit en el passat i de guardar-ne un molt bon record i un gran estima. Per aquesta raó i, és clar, per la qualitat del seu teatre, els alumnes de Bambolines oferiran “TRI-GOM”: fragments d’Antaviana i Nit de Sant Joan, de Dagoll Dagom, i alguns dels millors gags del Tricicle, dels espectacles Manicomi i Slàstic.
En un altre registre, el Grup Attrezzo, amb adolescents d’entre 15 i 16 anys, oferirà “L’últim any!” de Jordi Rafecas Ventosa, un divertit i lleuger sainet sobre els equilibris, les dificultats, les sorpreses i les motivacions d’una colla de monitores d’un grup de campaments, retornant al format de teatre bàsic després de dos anys d’espectacles musicals.
Convidem a tothom, no només les famílies, a venir a veure aquest espectacle combinat. No tenim cap dubte que passareu una estona més que agradable gaudint del futur del teatre a El Centre.
Us hi esperem!
Preus: persones associades: 6€ / públic en general: 10€. Alumnes de l’Escola de Teatre: Gratuït.

Aprofitem per anticipar que els grups més petits de l’Escola de Teatre d’El Centre actuaran el següent diumenge, el 2 de juny a les 6 de la tarda amb les obres “EL LLOP I LA CAPUTXETA la història mai explicada”(adaptació del conte d’Ayesha L. Rubio) a càrrec del grup de petits (nens i nenes de 4 a 6 anys) i també de l’obra “BRUIXES?”, creació de l’equip de Kamet@s (nens i nenes de 7 a 10 anys).