El 8M és cada dia!

Està clar que 𝗻𝗼 𝗻’𝗵𝗶 𝗵𝗮 𝗽𝗿𝗼𝘂 𝗮𝗺𝗯 𝘂𝗻𝗮 𝗱𝗮𝘁𝗮 𝗼𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗰𝗼𝗺 𝗹𝗮 𝗱’𝗮𝘃𝘂𝗶, Dia Internacional de les Dones, 𝗽𝗲𝗿 𝗿𝗲𝗶𝘃𝗶𝗻𝗱𝗶𝗰𝗮𝗿 𝗹𝗮 𝗹𝗹𝘂𝗶𝘁𝗮 𝗳𝗲𝗺𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗮 en els múltiples àmbits de la nostra societat encara dominats pel patriarcat.

A El Centre, abracem aquest compromís 𝗰𝗮𝗱𝗮 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗲 𝗹’𝗮𝗻𝘆, treballant per impulsar canvis significatius cap a una societat més equitativa, on la igualtat de gènere sigui una realitat. Al llarg d’aquests darrers anys, 𝗵𝗲𝗺 𝗽𝗼𝘀𝗮𝘁 𝗲𝗻 𝗺𝗮𝗿𝘅𝗮 𝗱𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗲𝘀 𝗶𝗻𝗶𝗰𝗶𝗮𝘁𝗶𝘃𝗲𝘀 per Algunes d’aquestes inclouen:

𝟭- 𝗔𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗮𝘁𝘀 𝗖𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮𝗹𝘀 𝗜𝗻𝗰𝗹𝘂𝘀𝗶𝘃𝗲𝘀: Vetllem perquè les activitats culturals que organitzem reflecteixin la diversitat de gènere. També, programem activitats culturals on es reivindiqui la presència femenina a dalt dels escenaris.
𝟮- 𝗟𝗹𝗲𝗻𝗴𝘂𝗮𝘁𝗴𝗲 𝗜𝗻𝗰𝗹𝘂𝘀𝗶𝘂: Procurem utilitzar llenguatge inclusiu en totes les nostres publicacions escrites, reconeixent la importància de la paraula com a eina per reforçar la igualtat i la diversitat.
𝟯- 𝗝𝗼𝗿𝗻𝗮𝗱𝗮 𝗱𝗲 𝗣𝗲𝗿𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃𝗮 𝗱𝗲 𝗚è𝗻𝗲𝗿𝗲: Hem impulsat una jornada dedicada a la reflexió i al diàleg sobre la perspectiva de gènere, proporcionant un espai per a la consciència i la comprensió compartida.
𝟰- 𝗚𝗿𝘂𝗽 𝗘𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗗𝗼𝗻𝗲𝘀: Hem creat un grup mixta que ofereix suport i fomenta la col·laboració entre les dones creant un entorn propici per compartir experiències i idees.
𝟱-𝗝𝘂𝗻𝘁𝗮 𝗣𝗮𝗿𝗶𝘁à𝗿𝗶𝗮: Hem establert una junta paritària per garantir una representació equitativa en la presa de decisions, assegurant que totes les veus, siguin escoltades i considerades.

El Centre ens adherim amb manifest ens adherim al Manifest del Dia Internacional de les Dones escrit per l’Associació Catalana de Municipis.
El camí cap a la igualtat de gènere é͟s͟ l͟l͟a͟r͟g͟ i, amb la participació de tots i totes, estem compromeses a 𝘀𝗲𝗴𝘂𝗶𝗿 𝗮𝘃𝗮𝗻ç𝗮𝗻𝘁 𝗶 𝗺𝗶𝗹𝗹𝗼𝗿𝗮𝗻𝘁.✊️💜

seguim #𝘾𝙤𝙢𝙥𝙖𝙧𝙩𝙞𝙣𝙩𝘾𝙪𝙡𝙩𝙪𝙧𝙖𝙞𝙑𝙞𝙙𝙖