Cicle Sonaprop: Lia Sampai

Diumenge 9 de juny de 2024, a les 7 de la tarda

Reprogramem l’últim concert del Sonaprop amb Lia Sampai, que no es va poder oferir el passat 14 d’abril per indisposició de l’artista.
Cantautora, actriu i graduada en Psicologia, aquesta artista s’endinsà en el món de la música l’any 2017, concursant en certàmens de cançó d’autor. De manera gairebé instintiva, autodidacta, començà a compondre les seves cançons, recolzant-se en la paraula i la interpretació dels seus versos. Guanyadora de nombrosos reconeixements, va publicar el seu primer disc “La Fada Ignorant” l’any 2019. Després de nombrosos premis, l’any 2021 va publicar el segon disc anomenat “Amagatalls de llum”. A dia d’avui ens vindrà a presentar el seu darrer treball, on parla de les Terres de l’Ebre; bressol de les vivències de la cantautora que són sempre llavor de les seves cançons. Podreu sentir-ne un tastet en aquest concert.
I com no podia ser d’altra manera, maridarem la música de la Lia Sampai amb els vins del celler Entre vinyes. Vins naturals del Parc Natural del Foix. No hi falteu!
Preu: persones associades: 12€ / públic en general: 14€