Concert Elena Gadel: venda d’entrades on line

VENDA D’ENTRADES AQUÍ: https://www.entrapolis.com/organitzador/el-centre-1889

El Centre celebra el seu 135è aniversari amb un concert especial d’Elena Gadel

Amb motiu del 135è aniversari d’El Centre, s’ha programat un concert molt especial: La dona que em vesteix, d’Elena Gadel. L’artista catalana presenta un espectacle musical únic amb les seves noves cançons. A La dona que em vesteix, amb temes com “Et confesso”, “Lobo”, “Ganas locas de vivir” o el mateix “La dona que em vesteix”, Gadel ens transporta a un viatge ple de força, elegància i delicadesa, on la música es combina amb una escenografia molt cuidada que captiva des del primer moment.

A més de presentar el seu nou repertori, l’artista també oferirà versions renovades d’algunes de les seves cançons més estimades. Gadel estarà acompanyada per dos reconeguts músics, Toni Pagès i Marc López, i comptarà amb un equip tècnic de primer nivell que garantirà una experiència inoblidable per a tots els assistents.

Tot i que la venda presencial d’entrades ja s’ha realitzat, encara es poden adquirir a través de la plataforma Entràpolis. Trobareu l’enllaç disponible al web d’El Centre (www.elcentre.cat) i a les seves xarxes socials. Per a qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb la junta.

Preus de les entrades:

Infantil associat: 15€
Infantil públic general: 20€
Persona associada: 23€
Públic general: 27€
Us hi esperem per gaudir d’aquesta nit màgica i celebrar junts aquest aniversari tan especial!