FESTA MAJOR 2024: Festival infantil, bitlles catalanes, cinema a la fresca, tennis taula, escacs, participació dels grups (Ball de Bastons, Ball de Puces i Falcons) a les cercaviles.

Diumenge 11 d’agost, a 2/4 de 12 del migdia: Festival Infantil

Tornen els jocs infantils en el format tradicional, conduïts per la joventut de les Matinals Infantils. Curses de sacs, ball de la patata, les escombres… diversió assegurada per posar a prova les habilitats i els nervis de les persones participants. Apte per a qui sigui d’esperit jove!
Activitat gratuïta per a tothom, sense inscripció prèvia.

Diumenge 11 d’agost, a les 8 del vespre: 5a. Tirada de Bitlles Catalanes

GRAN TORNEIG DE BITLLES CATALANES: un joc popular de la Festa Major!
Aquesta Festa Major tornarem a practicar l’esport català tradicional per excel·lència, que consisteix a llançar uns “bitllots” (bitlles petites) contra unes bitlles situades a una determinada distància, amb l’objectiu de tombar-les. Hi haurà speakers retransmetent en directe, música i molt d’ambient. Enguany el torneig
tindrà lloc al lateral de la terrassa del cafè.
Categoria única (+14). Inscripcions a partir de les 19:30h fins a 20:00 h, places limitades. Grans premis pel pòdium final.
Participació: Persones associades 3€ / Persones no associades 5 €

Dilluns 12 d’agost, a les 10 del matí: Torneig de Tennis Taula i Escacs

TORNEIG DE TENIS TAULA – Sala Gran
Inscripcions presencials de 10.00 a 10.30h o mitjançant el correu tennistaula@elcentre.cat (indicar nom, cognoms i any de naixement).
Categories: JÚNIOR fins a 14 anys i SÈNIOR a partir de 15 anys. / Cal portar pala pròpia.
Preus categoria SÈNIOR: persones associades 3€ i 5€ públic general. Preus categoria JÚNIOR: gratuït per a persones associades i 3€ pel públic general.

TORNEIG D’ESCACS – Sala petita
Inscripcions presencials i emparellaments, segons el nivell de joc, de 10.00 a 10.30h. Recomanem inscripció prèvia per correu a elcentre@elcentre.cat indicant: nom i cognoms, any de naixement i avaluació ELO en cas de pertànyer a la federació.
Preus a partir de 15 anys: persones associades 3€ i públic general 5€. Preus fins a 14 anys: gratuït per a persones associades i públic general 3€.
Es faran 6 rondes, de 10.30 a 13.00 h. Ritme de joc de 10 minuts per a cada participant, amb un increment de 5 segons per jugada.
Entrega de premis i cloenda de 13.00 a 13.30h. Hi haurà trofeus per a qui guanyi!

Dilluns 12 d’agost, a les 10 del vespre: cinema a la fresca, amb la pel·lícula “Salta”

L’Òscar i en Teo són dos germans molt diferents. El Teo és entremaliat i esportista, l’Òscar només pensa a estudiar i construir-se un futur. L’estiu del 1989 en Teo cau en un misteriós forat negre i va a parar a l’any 2023, on necessitarà l’ajuda de la versió adulta del seu germà Òscar per tornar a casa.
Espanya. 2023. 85 min. Comèdia / Ciència i Ficció / Família