DIUMENGE 4 D’AGOST DE 2018, A LES 7 DE LA TARDA

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES PELS ESPECTACLES DE LA FESTA MAJOR!!!

BRUNA

Un musical de Mateu Peramiquel i Mar Puig amb la col·laboració del Grup d’Amics del Teatre d’Ullastrell
20 actors i actrius a dalt de l’escenari, entre infants i adults. Música en directe. I una història que no ens deixarà indiferents.
Un treball d’escola fa que la Bruna expliqui la vida de la seva àvia Quima. Encuriosida per la història, comença a investigar i a descobrir persones que no coneixia i fets que canviaran la vida de tota la família. Un viatge al passat ple de melancolia i enyorança que ens farà conèixer una realitat llunyana i el paral·lelisme que té amb la societat actual.
BRUNA vol fer un homenatge als nostres avis i àvies que van viure i sobreviure la guerra civil. Un record a totes les seves lluites silenciades que han fet que a dia d’avui puguem ser qui som.
Una petita joia per plorar, riure, pensar, emocionar-se… Un gran espectacle per a tota la família!

THE SEY SISTERS presenten l’espectacle “RISE”

Les germanes Yolanda, Kathy i Edna Sey, són The Sey Sisters. Tres veus poderoses i exultants, acompanyades del teclista Albert Bartolomé. En aquest segon treball mostren la seva part més reivindicativa i empoderada. Partint del gospel i passant pel soul, The Sey Sisters decideixen alçar la veu per reafirmar la seva identitat com a dones, osonenques i afrodescendents. Amb un directe sincer i unes lletres plenes d’esperança, fe i optimisme, ens conviden a trencar les nostres barreres socials i personals i a mostrar-nos tal com som. «Perquè no saps fins on pots arribar fins que no t’aixeques».
The Sey Sisters formen un grup potent, consolidat i d’alta qualitat musical, saben crear un magnífic cercle de bona energia i aire fresc en els seus espectacles. No us ho perdeu!