VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES

Gran Espectacle Festa Major 2018

En Peyu presenta: Planeta i-Neptú

Llorenç del Penedès, Divendres 10 d’agost 2018, 22h, Plaça del Castell

Planeta i-Neptú és un espectacle especial i espacial. Com reaccionaries si, en un anàlisi rutinari descobrissis que ets un extraterreste? Això és el que li ha passat a en Peyu. Amb aquest punt de partida surrealista, el Peyu explica anècdotes i situacions quotidianes de quan era humà, i que ara com a extraterrestre li costen d’entendre. Una distància que serveix a l’espectador per analitzar amb ironia plantejaments en els quals, sovint, se sentirà identificat.

Venda anticipada d’entrades:

 • Presencialment: diumenge 29 de juliol al Cafè, a les 19 h pels socis del Centre i a les 20 h pel públic en general.

 • Telefònicament: a partir del 30 de juliol, al telèfon 977677316.

 • Per internet (amb despeses de gestió afegides):  a través d’aquest enllaç https://goo.gl/AhZuBc

  Les entrades que hem posat a la venda a través d’internet són un paquet de localitats no numerades de les files del final del pati de cadires. A l’obrir portes, per ordre d’accés, es donarà una localitat numerada als propietaris d’aquestes localitats, intentant (no garantint) que si van en grup, puguin seure junts.

  El dia de l’espectacle es podrà guardar tanda presencialment al lloc de la cua per evitar confusions (obertura portes: 21:30 h). De tota manera, l’organització no es fa responsable de la gestió d’aquesta cua.

  Es poden comprar entrades de públic general i de soci del Centre (es faran les comprovacions pertinents a l’accés de la plaça).

Preu de les entrades:

 • SOCIS: 8 € fins a 12 anys – 12 € a partir de 13 anys.

 • PÚBLIC EN GENERAL: 18 €.

Novetat! Es podrà pagar amb targeta.

Recordeu:

– En la venda anticipada, cada soci té dret a la seva entrada i a la d’un acompanyant. Igualment, cada soci podrà utilitzar el dret d’altres socis fins a un màxim de 6 entrades en total. Els membres de la Junta podran comprar les seves entrades abans d’iniciar-se la venda.

– Si es fa una cua prèvia abans de l’hora d’inici de la venda d’entrades, serà obligatori guardar tanda presencialment al lloc de la cua per evitar confusions. De tota manera, l’organització no es fa responsable de la gestió d’aquestes cues.