violinistateuladaVenda d’entrades al telèfon: 977 677 316 (Preferiblement de 20h a 22h) o a taquilla 1 hora abans de l’inici.

Els propers Diumenge 19 d’octubre a les 18:00h i Dissabte 25 d’octubre a les 21:30h el Grup de Teatre del Centre de Llorenç del Penedès farà les dues últimes representacions del musical “Un Violinista a la teulada” a la Societat de La Bisbal del Penedès.

L’obra, representada per 60 actors, i 8 músics, i amb un equip tècnic de quasi 30 persones, és un dels muntatges més grans i de més qualitat que mai ha fet el grup de teatre del Centre de Llorenç, i compta amb la col·laboració de músics i actors de diferents pobles de la comarca. Tant la música com les veus són en rigorós directe, i els arranjaments musicals i les traduccions els han fet els propis músics i actors.

Després del gran èxit assolit a Llorenç i al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell, on es van exhaurir les entrades, les representacions dels dos últims caps de setmana d’octubre a la Bisbal del Penedès seran doncs, l’última oportunitat per a poder veure aquest musical que ha servit de commemoració del 125 anys del Grup de Teatre i del Centre de Llorenç del Penedès.