DIUMENGE 21 DE MAIG DE 2023, A LES 7 DE LA TARDA, A LA SALA GRAN DEL CENTRE

L’Escola de Teatre del Centre presenta:

L’ÚLTIM TREN DE VILA-XICA, de M. Pilar Palomero del Rio. Adaptació lliure de l’Escola de Teatre del Centre

pel Grup Bambolines (11-14 anys)

A l’escola de teatre del Centre tots els actors i les actrius estan a punt per presentar-vos el resultat del treball d’aquest curs. Un curs especial perquè la primera promoció de l’Escola ens deixa i ja passen a formar part del Grup de Teatre del Centre, si els ve de gust.
El diumenge 21 de maig a 2/4 de 8 de la tarda, El grup de Grans us presenten: “ El tren de Vila-Xica”
Al petit poble de Vila-Xica del Racó hi ha poca cosa més que l’estació del poble, amb el seu tren, i el valuosíssim quadre de Santa Bibiana parlant amb les ovelles, que habita a dalt del campanar.
Els veïns viuen tranquils amb els seus dos tresors, fins que apareix un conseller de la Conselleria de Pobles Deixats de la Mà de Déu i els posa la vida de cap per avall…

El diumenge 28 de maig a 2/4 de 8 del vespre, Els més Petits ens ofereixen un muntatge anomenat: “Joc de les Estacions”
Aquest curs ens hem apartat de les obres més convencionals, i hem apostat per presentar-vos un muntatge adaptat a les característiques del grup, els més menuts de l’escola. És per això que a través del joc, eix vertebrador del curs i eina didàctica principal, us volem presentar «Joc d’Estacions», on podreu veure reflectits els diferents aspectes que s’ha anat treballant al llarg del curs, com ara els moviments i l’expressió corporal, la dicció i projecció de la veu, l’actitud col·lectiva, i sobretot, la desinhibició, perquè tinguem present
que, per la majoria del grup, serà la primera experiència que tindran davant d’un públic. Esperem que gaudiu veient-los!
A continuació el grup de Mitjans han preparat l’obra:” Un pla perfecte”
Rufina, una malèfica promotora immobiliària vol construir una urbanització de luxe en un petit poble. Fent servir tota mena de mentides, ha pogut aconseguir quasi tots els terrenys menys el de la senyora Aurora que gràcies a la seva família, als seus amics i a la gent del poble desemmascaren a l’estafadora.

RECORDEU que el proper diumenge 4 de juny tindrem també la representació del grup dels més grans, amb l’obra «La perfecció existeix».

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES: DIUMENGE 14 DE MAIG

Els preus de venda al públic seran els següents:
– Alumnes de l’escola de teatre: Entrada gratuïta
– Infants fills de persones associades (3 a 16 anys): 3€
– Infants fills de persones no associades (3 a 16 anys): 5€
– Persones associades: 8€
– Persones no associades: 10€
– Pack 3 entrades (una per a cada actuació) per a persones associades: 15€
– Pack 3 entrades (una per a cada actuació) per a persones no associades: 18€