DISSABTE 18 DE GENER DE 2019, A LES 9 DEL VESPRE, A LA SALA PETITA DEL CENTRE

Segon GRAN PLAT FORT d’aquest inici de 2020! Presentem el darrer gran èxit de La Perla 29, «UN OBÚS AL COR» amb Ernest Villegas 🎭 Obra del canadenc d’origen libanès Wajdi Mouawad, autor d’«Incendis». Un treball íntim amb Ernest Villegas @Ernest.VillegasVila dirigit a quatre mans per Oriol Broggi i Ferran Utzet.

🗓️ DISSABTE 18 DE GENER DE 2020
🕘 A les 9 del vespre.
📌 Sala Petita, El Centre Llorenç del Penedès

TEATRE EN ESTAT PUR! Poques ocasions tindrem a prop de casa de veure obres tan viscerals, intenses i exigents! Us la recomanem moltíssim!

Un obús al cor, una bomba explosiva que replanteja de nou els vincles amb els pares, la veritat de la vida i l’avidesa de la mort.

Un text d’un altíssim voltatge: “un obús al cor” és un monòleg d’un jove que en plena nit rep una trucada i fa un viatge en autobús cap a l’hospital on agonitza la seva mare. Fa fred, molt de fred. Neva. Ell lluita contra si mateix, contra el fred, la neu i el vent, per entendre el que sent. I tota la vida passa pel seu davant. Wajdi Mouawad centrifuga tot el seu teatre, les frases, els personatges, els temes, el dolor, l’humor, la pena i la tristesa, en unes planes de poesia meravellosa.

En acabar l’obra, COL·LOQUI amb l’actor ERNEST VILLEGAS.

No badeu amb les entrades, que volaran!
RESERVES: 607 26 08 40