DIUMENGE 11 DE DESEMBRE DE 2022, A 2/4 DE 7 DE LA TARDA, A LA SALA GRAN DEL CENTRE

TEATRE: UN CONTE DE NADAL

En el marc de les festes de Nadal El Centre acull ‘Un conte de Nadal’, el conte de Charles Dickens, un clàssic d’aquestes dates. La versió que es podrà veure és una traducció i direcció del dramaturg Francesc Cerro, amb la magnífica veu i interpretació de l’actor de Montbrió del Camp Jordi Francesch. Francesc explica el conte al públic acompanyat d’unes projeccions i de música.
La història del senyor Scrooge, al costat de personatges com Bob Cratchit o els fantasmes, encarna els valors típics nadalencs, on el protagonista, un home de negocis, solitari i sense compassió, canvia radicalment després de la visita de l’espectre del seu soci i de tres esperits de Nadal.
Una ocasió única per a poder gaudir d’un espectacle que transmetrà a l’espectador el veritable sentit del Nadal; la recreació per via de la paraula del més pur ambient dickensià i dels seus entranyables personatges. Una iniciativa teatral imprescindible que dóna sentit a una època i a uns dies on tots necessitem sentir un estat de proximitat entorn als nostres i al món.