DIVENDRES 24 DE JUNY DE 2022, FESTA DE SANT JOAN, A 2/4 DE 10 DEL VESPRE

TEATRE: QUASI ÒPERA

Podeu adquirir les entrades de l’obra de Teatre de Sant Joan «QUASI ÒPERA» en aquest enllaç: https://www.entrapolis.com/entradas/quasi-opera-el-centre

Què és l’òpera? Segurament si féssim una enquesta ràpida a peu de carrer tothom, amb major o menor mesura,  coincidiria  amb  el  mateix:  grans  i  ampul·losos  decorats, orquestra generosa,  teatres  enormes, arguments a vegades una mica incomprensibles i fins i tot un cert elitisme, però sobretot, unes persones que canten d’una manera “diferent”.

L’òpera és en essència un art especial perquè els seus intèrprets canten en un estil que no es dóna en cap altra disciplina artística.

Seria acceptat doncs cantar òpera sense  cantar  operísticament?  I  a  l’inrevés:  el  rock,  el  heavy  o  el  pop  serien  també  acceptats  amb  la  veu operística?

Quasi Òpera intenta resoldre aquests i altres enigmes en un divertit espectacle on tres tenors, hauran de superar una sèrie d’obstacles materials, artístics i sensorials per dur a bon port un concert.
Quasi Òpera neix amb la voluntat de fer passar una bona estona i també pretén fer reflexionar una mica sobre els límits i les convencions de l’art en general i del cant en particular.

Un espectacle on han aplicat la filosofia de barrejar òpera i humor.

De la companyia Il·luminati

La cultura al Centre continua viva i activa!!