VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES PER LA GRAN ESTRENA TEATRAL DE PASQUA: DIUMENGE 2 D’ABRIL, A 2/4 DE 6 DE LA TARDA (Presencial). «On line» a partir del 3 d’abril al següent enllaç: https://www.entrapolis.com/entradas/deu-meu

REPRESENTACIONS:

DIUMENGE DE PASQUA 9 D’ABRIL DE 2023, A LES 9 DEL VESPRE.

DISSABTE 15 D’ABRIL DE 2023, A LES 9 DEL VESPRE

GRAN ESTRENA TEATRAL: DÉU MEU! de Domènec Miquel

A càrrec del Grup de Teatre del Centre

Aquest any, el grup de teatre d’El Centre presenta l’espectacle teatral “Déu meu!” escrita i dirigida per Domènec Miquel Ribas. Consta de tres obres de teatre breu que et faran passar una molt bona estona.

Si alguna vegada heu estat ingressats en un hospital segurament haureu desconfiat del personal d’infermeria sospitós, ja que no sabeu si ve a curar-vos o a fer alguna cosa pitjor…

I què m’heu de dir de les amistats perilloses? Possiblement haureu conviscut amb amics o amigues que no saps mai per on et sortiran.

També és curiosa la dèria d’algunes persones que se senten atretes per la mirada de la santedat i tenen pressa per aconseguir-la.

De tota aquesta barreja de malalts, amistats i sants ha sorgit un espectacle que ens farà passar una bona estona. Ja sabem que tot plegat és la vida, però també sabem que la vida és pur teatre!