DIUMENGE 25 DE DESEMBRE DE 2022, DIA DE NADAL, A LES 9 DEL VESPRE,

DISSABTE 7 DE GENER DE 2023, A LES 9 DEL VESPRE

El Grup de Teatre del Centre presenta: OFICI DE TENEBRES, de Joan Rusiñol

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES!!!

El diumenge 18 de desembre a les 12h del migdia es farà la venda d’entrades presencial de l’obra de teatre de Nadal «Ofici de tenebres» a la sala petita de l’entitat. De 12 a 13h hi haurà la venda per a persones associades i a partir de les 13h per al públic en general. També, a partir del 19 de desembre, és podran comprar les entrades per la web d’Entràpolis: https://www.entrapolis.com/entrades/ofici-de-tenebre . El mateix dia de l’obra, si queden entrades, també se’n vendran a taquilla.

REPRESENTACIONS: EL DIA DE NADAL I EL DISSABTE 7 DE GENER, A LES 9 DEL VESPRE.

Terrorisme o lluita per l’alliberament? Assassins o lluitadors per un ideal? Per les festes de Nadal el Grup de Teatre del Centre estrena “Ofici de Tenebres”, un text que ens presenta la sortida de la presó d’un membre d’una organització terrorista (es sobreentén que es tracta de la ETA) després de complir 30 anys de condemna per un atemptat terrible. I es troba amb la sorpresa que la seva dona, també membre de la organització, a qui creia morta, és viva i té un fill.

La intriga està servida. La història presenta diverses ramificacions. Les valoracions ètiques i els ideals es posen sobre la taula. Les emocions estan a flor de pell. Les sorpreses apareixen. Tots els personatges amaguen coses.

Es tracta d’una estrena a Llorenç i pràcticament a tot Catalunya, ja que només hi ha el precedent d’una temporada a la sala Beckett de Barcelona. L’autor és Joan Rusiñol, un jove periodista que ha treballat a Catalunya Ràdio i que ha viscut al País Basc.

Dirigida per Llorenç Rafecas, l’obra està protagonitzada per Joan Mitjans, Sílvia Busqueta, David Guillén, Mar Mitjans i Pau Font. L’escenografia és d’Hermini Mampel i hi ha la intervenció dels equips tècnics i de caracterització habituals del Grup de Teatre.

Per majors de 12 anys.