Dies molt tristos al Centre, a Llorenç i al Penedès. Dimecres 12 de desembre va morir el Pep Rafecas. A més de vicepresident de la Junta de la nostra entitat, tenia l’honor de ser President de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i vicepresident primer de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català.

Qui coneix una mica l’entitat, sap com ens costarà a tots entendre el Centre sense ell. La llista dels seccions on ha deixat petjada ho explica tot: falconer, bastoner, responsable del cinema… i sobretot actor i director teatral, amb més de cinquanta representacions i una trajectòria molt reconeguda.

D’aquests últims anys que hem viscut al seu costat, en retenim la seva empenta, el seu compromís i el seu coratge dins la Junta del nostre ateneu, on ha estat peça indispensable a l’hora d’aconseguir la construcció de la nostra nova Seu, ara que estem a les portes de que sigui inaugurada.El Pep pensava amb tot i més ràpid: sempre la solució a mà, el comentari just per desfer el cabdell.

El seu compromís el seguirem entre tots. A la seva persona, a la seva vàlua i a totes aquestes virtuts però, les trobarem molt a faltar.

Ens queda agrair-li tots aquests anys de dedicació incansable i transmetre una forta abraçada a tots els seus familiars i amics.

Gràcies per tot Josep!!!

http://www.el3devuit.cat/actualitat/12210-dol-a-llorenc-per-la-mort-de-josep-rafecas-vicepresident-del-centre-i-gran-amant-del-teatre?fbclid=IwAR2RHLb_wjP8dqkZTZjb_R4MHEzXt2dQqTGS8vZXvadrB6f0jZyxb6FQkCM