DIUMENGE 23 DE SETEMBRE, A 2/4 de 7 DE LA TARDA, A LA TARIMA DEL CAFÈ DEL CENTRE
«El vi encenia la vida« Un recital a càrrec de Sílvia Amigó i Anna Peret.

Poetes de tots els temps han cantat al vi. Les diferents cultures que formen la Mediterrània n’han lloat els seus poders, els seus beneficis, els seus excessos i la màgia de la seva existència. El recital EL VI ENCENIA LA VIDA és un recorregut literari pels poemes sobre el vi escrits a través dels segles. S’inicia honorant la veu del poeta persa Omar Khayyam i segueix amb el poeta llatí Horaci. El segueixen les veus de Charles Baudelaire, Joan Vinyoli, Vicent Andrés Estellés, Salvat-Papasseit entre molts d’altres, amb el desig d’encendre la vida a glops de versos i mantenir-ne el caliu amb la música alegre i malenconiosa de l’acordió diatònic, un instrument amb matisos tan diversos com les aromes, les textures i els colors que cada vi conté en la seva varietat o cupatge.

  • Sílvia Amigó Cuscó (Sant Cugat Sesgarrigues, 1965) és escriptora i poeta penedesenca; la seva inclinació i vocació per tot allò relacionat amb la creació poètica l’ha dut a organitzar, produir i realitzar recitals poètics arreu del país.
  • Anna Peret Quintana (Sant Cugat Sesgarrigues, 1967), ha format part de l’orquestra d’acordions del Conservatori. Superior de Barcelona i és mestra de música. Ella fa la tria de músiques i posa l’acompanyament d’acordió al recital.

Comptem amb la col·laboració de l’Agrícola i Secció de Crèdit de Llorenç del Penedès, SCCL.

Podrem degustar els seus caves fent un perfecte maridatge amb el recital de poesia i música.

Us ho recomanem molt!