DIVENDRES 12 DE MAIG DE 2023, A LES 7 DE LA TARDA

Presentació literària: Converses a peu de vinya

de Rosa Maria Ferré Galimany

Rosa M. Ferré Galimany va treballar durant quaranta anys a Caixa Penedès on va exercir diferents càrrecs de responsabilitat relacionats amb publicitat, relacions públiques i protocol. Però és a partir de 2009 que es dedica plenament a una de les seves passions, la fotografia.
Ha guanyat diversos premis, entre ells el premi al talent femení atorgat per l’associació empresarial del Penedès-Garraf.
Converses a peu de vinya és una de les seves obres on n’és l’escriptora i fotògrafa. Actualment un dels llibres més venuts al Penedès durant aquest Sant Jordi 2023.
Aquest llibre és un recull de 50 converses amb diferents dones del territori del Penedès, dona valor i coneixença a tot el treball realitzat per elles, tot concedint-li la importància de l’estima i la cura que es mereix aquesta terra que ens aporta tots els fruits necessaris per a viure.
Rosa M. Ferré a través del seu relat i les seves fotografies, dona a conèixer la història, la valentia i esforç sovint menystingut de la pagesia. Amb el valor afegit, que dona visibilitat a un món tan silenciat com és la feminitat dins del món rural.
Us hi esperem!