DIUMENGE DE PASQUA 21 D’ABRIL DE 2019, EN DUES SESSIONS, A LES 8 I A LES 10 DEL VESPRE, AL CAFÈ DEL CENTRE.

EL GRUP DE TEATRE DEL CENTRE PRESENTA: 

«LECTURA DE CONTES PER PASSAR L’ESTONA»

Venda anticipada d’entrades: divendres sant, 19 d’abril de 2019, a 2/4 de 12 per socis i sòcies i a 2/4 d’1 per públic en general. 

Lectura de contes divertits i imaginatius de diferents autors i èpoques, amb acompanyament musical. Un espectacle senzill i càlid, per compartir junts el vespre de Pasqua i passar una bona estona.

Serà un espectacle entranyable, no us el perdeu!

Es faran dues representacions perquè les dimensions del nostre vell cafè són petites i volem que hi puguem ser totes i tots!

•VENDA ANTICIPADA:

Les entrades no són numerades però per poder fer previsió d’espai, hi haurà venda anticipada el Divendres Sant, 19 d’abril, a 2/4 de 12 pels socis i sòcies i a 2/4 d’1 pel públic en general.

Preu de les entrades: SOCIS: 5€, PÚBLIC EN GENERAL: 8€

Recordeu:

En la venda anticipada, cada soci té dret a la seva entrada i a la d’un acompanyant. Igualment, cada soci podrà utilitzar el dret d’altres socis fins a un màxim de 6 entrades en total. Els membres de la Junta podran comprar les seves entrades abans d’iniciar-se la venda. Si es fa una cua prèvia abans de l’hora d’inici de la venda d’entrades, serà obligatori guardar tanda presencialment al lloc de la cua per evitar confusions. De tota manera, l’organització no es fa responsable de la gestió d’aquesta cua.