Diumenge 24 de febrer, 18:30 h Cafè del Centre

JOSEP PEDRALS recita “Els límits del Quim Porta”

Premi Ciutat de Barcelona 2018

Josep Pedrals, poeta i rapsode barceloní presenta la seva darrera obra “Els límits del Quim Porta”. Aquesta setmana passada li ha sigut lliurat el Premi Ciutat de Barcelona 2018. També Premi Lletra d’Or 2013 i Premi Time Out 2014 a millor artista de Barcelona. Els límits del Quim Porta és un assaig novel·lat sobre qüestions de poètica i vida. Un devessall de paraules on els protagonistes viuen tota mena d’aventures a la recerca de l’ànima volàtil del Quim Porta. Se n’ha dit: «Pedrals converteix la paraula en ambrosia (…) Els límits del Quim Porta’ és una bacanal del llenguatge, una orgia de retòrica. És la dissolució del diccionari, l’amor pel classicisme i per la terregada, el goig d’un autor que viu al màtrix del llenguatge, aliè al món físic» (Adrià Pujol). 

 
Pedrals (Barcelona, 1979) s’ha dedicat a la poesia des de tots els fronts: escriu llibres d’investigació sobre el gènere (assajos novel·lats sobre poètica i vida), recita poesia de forma professional, explica la poesia en cursos i conferències, difon i divulga la poesia en diversos mitjans de comunicació, ha muntat celebracions poètiques de tot tipus i periodicitat, posa música als versos i versos a les músiques (Els Nens Eutròfics, Endoll…), expandeix la teatralitat del vers i inclou versos en les dramatúrgies d’altres, etcètera. Aquest volum que ens presentarà al Cafè de l’entitat, clou la trilogia de Bolló: El furgatori, que es va convertir en obra de teatre, i El romanço d’Anna Tirant guanyador del Lletra d’Or.
 
Una torrentada de creativitat, bon humor i enginy desbocats, us ho assegurem. Serà un plaer tenir-lo al Centre i creiem que en gaudirem molt! 
Entrada gratuïta. Espectacle a taquilla inversa. També, al finalitzar l’acte, venda i firma de llibres per part de l’autor. 
 
ARA 31/01/19: Rosalía, Josep Pedrals i Jordi Prat i Coll, premis Ciutat de Barcelona 2018 https://goo.gl/1ZuBuw
TV3 15/10/18: Entrevista a Josep Pedrals, poeta. Acaba de publicar «Els límits del Quim Porta» https://goo.gl/zBJB4E
Núvol Josep Pedrals, en l’estrofa hi ha el màstil https://goo.gl/MtJZ79