DISSABTE 4 DE FEBRER DE 2023, DURANT TOT EL DIA, AL CENTRE

JORNADA SOBRE PERSPECTIVA DE GÈNERE

La jornada començarà amb una xerrada, de 10 a 12 del matí, titulada “Com són les masculinitats en la criança?” , i impartida pel col·lectiu Entre Homes. En aquesta xerrada es vol explorar el paper de la masculinitat en l’àmbit de la paternitat i la criança, així com també repassar-ne la seva evolució canviant en els darrers anys. Aquesta xerrada comptarà amb activitats infantils paral·leles amb monitoratge per a famílies que assisteixin a la xerrada.

Seguidament, a les 12 del migdia, hi haurà una sessió de contacontes infantil “Contes desexplicats” a càrrec de Vivim del Cuentu, en la qual els contes clàssics queden capgirats i s’omplen de princeses valentes i prínceps badocs. En definitiva, contes per trencar tòpics, prejudicis i estereotips.

A la tarda, de 2/4 de 6 a 2/4 de 8, hi haurà una xerrada-taller a càrrec de Rosa Vendrell titulada “Mirada de gènere i llenguatge inclusiu”. L’objectiu d’aquest taller és que les persones, entitats, associacions i empreses puguin disposar d’eines i coneixements per a una comunicació oral i escrita més inclusiva i lliures de sexisme.

Finalment, a les 8 del vespre hi haurà l’acte de clausura de la jornada amb les humoristes Ana Polo i Oye Sherma, presentant el monòleg “Oye Polo”. Els monòlegs d’aquestes còmiques es caracteritzen per la temàtica feminista i per desmuntar qualsevol construcció social i normativa.
Totes les activitats seran gratuïtes.