DIUMENGE 28 DE MAIG, A  1/4 de 10 del matí (9:15 h. )

II CURSA D’ORIENTACIÓ «MEMORIAL SANDRA BORRELL»

El proper 28 de maig l’empresa de guies d’activitats en el medi natural Muntanyes per Descobrir i El Centre han organitzat una cursa d’orientació popular on el treball en equip i l’habilitat seran el pal de paller per aconseguir trobar les balises amagades pel poble i rodalies.
Les curses d’orientació són una disciplina esportiva on l’objectiu  principal  és  trobar  totes  les  fites  situades en espais i assenyalades en un mapa en el  menor temps possible, sigui emprant tècniques d’orientació o per coneixença pertinent de l’entorn.
Es recomana fer grups de 2 a 4 persones. Serà una activitat apta per tots els públics a partir de quatre anys i es recomana que els menors vagin acompanyats d’un adult. El lloc de trobada i inici serà a El Centre a les 9:15h i finalitzarà cap a les 12h.

Enguany aquesta segona cursa d’orientació rep el nom de Sandra Borrell, a la seva memòria. El 15% dels guanys aniran destinats a la investigació de l’Osteosarcoma.
L’activitat  té  un  cost  de  10€/persona (el pagament es farà directament el dia de la cursa a l’empresa organitzadora)

Us podeu inscriure en aquest enllaç:

INSCRIPCIÓ CURSA D’ORIENTACIÓ 2023

L’últim dia per inscriure’s és el dimecres 24 de maig!

Animeu-vos!!