DIUMENGE 6 DE JUNY, A LES 7 DE LA TARDA, A L’AIRE LLIURE DEL CENTRE:

Primer concert del cicle SONAPROP: FELIU VENTURA, amb els vins de Jané Ventura!

ENTRADES SONAPROP JA A LA VENDA!

ATENCIÓ! ⚠️ Activem des de JA la venda dels dos primers concerts!…i anunciem data d’inici de venda del tercer! 💥 Enllaços a www.sonaprop.ppcc.cat
🟢 Feliu Ventura 🟢 Diumenge 6 de juny
Feliu Ventura presenta «Convocatòria». Un nou recull de cançons pròpies (d’ençà d’aquell llunyà «Música i lletra» del 2011) portat al món des de la seva estimada Xàtiva. «Les cançons no canvien el món, però convoquen la gent que el canvia». Ens reclama el record inesborrable i els somriures còmplices del seu pas pel Sonaprop, fa set anys. La temptació de tornar-lo a convidar no es podia reprimir. Torna, quan més ens calen les cançons. Torna, i hi estem convocats.
🍷 Amb els vins de Jané Ventura (servei de copes a partir de les 18:30 h)
🟢 JO JET I MARIA Ribot 🟢
Diumenge 13 de juny de 2021
Ens porten -prenem-nos ho com un senyal- «sant llorenç», el seu tercer disc, presentat just abans del primer confinament. Pop independent, sedós i lluminós. Una mirada sobre el llegat emocional que deixa el pas de les generacions sobre les persones, els llocs i la societat, amb la infantesa com a teló de fons. Maria Ribot i Jordi Jet, a duet de guitarra i veus, amb Josep Cordobés a la bateria. Tendresa orgànica i genuïna des del Bages.
🍷Amb els vins de Giró i Ribot (servei de copes a partir de les 18:30 h)
🟠 JOAN GARRIGA I EL MARIATXI GALÀCTIC 🟠 Diumenge 8 d’agost de 2021, 21 h
EL GRAN CONCERT DE LA FESTA MAJOR
Fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú, co-fundador de la Rúmbia. Joan Garriga és una figura clau per entendre l’evolució de la música popular del segle XXI feta a Catalunya.
El ball i el plany (2020) és un viatge apassionant per tots els mons que caben a l’acordió de Joan Garriga: el Mediterrani de l’havanera i el raï, el Carib llatí, la Jamaica del reggae i el dub i el nord de Mèxic, que inspira la nova formació. Acompanyat de Marià Roch (baix), Rambo (bateria), i el guitarrista Madjid Fahem (Manu Chao, La Ventura), el veritable hereu de Gato Pérez es consagra a l’olimp de la fusió sense confusió.
🍷 Amb els vins de L’Apical (servei de copes a partir de les 20:30 h