EL CAFÈ TANCAT PER VACANCES DEL 7 AL 17 D’OCTUBRE, AMBDÓS INCLOSOS!!!

NOUS HORARIS DEL CAFÈ A PARTIR D’OCTUBRE,

ULTIMA OPORTUNITAT PER VISITAR L’EXPOSICIÓ: “EL CENTRE, 130 ANYS FENT TEATRE 1889-2019”

DIUMENGE 13 D’OCTUBRE,DE 2019,  A LES 7 DE LA TARDA

EL DOCUMENTAL DEL MES: PUSH

Push és el nou documental del guardonat director Fredrik Gertten, que investiga el perquè ja no podem permetre’ns el luxe de viure a les nostres pròpies ciutats. L’habitatge és un dret fonamental, una condició sine qua non per a una vida segura i saludable, però a les ciutats de tot el món tenir un lloc on viure és cada cop més difícil. Qui en són els responsables? Quins són els factors que fan de l’accés a l’habitatge un dels problemes més urgents a escala mundial?
A través de la Leilani Farha, relatora especial en habitatge de l’ONU, viatgem per diferents països tractant d’entendre qui i per què està sent expulsat de les ciutats, conversant amb personalitats de l’àmbit polític com Ada Colau, la reputada sociòloga Saskia Sassen, l’economista Joseph Stiglitz o el periodista italià autor de Gomorra Roberto Saviano.
Push revela els secrets més foscos de l’entramat mundial de l’especulació immobiliària i urbanística, i com les ciutats són cada cop més inaccessibles per viure-hi en un context de crisi creixent que ens afecta a tots. Això no és només gentrificació, es tracta d’un monstre molt més gran.
VO en anglès, castellà, italià, coreà i alemany, subtitulada en català. 92 min

https://www.ara.cat/societat/preus-pisos-fons-voltor_0_2312168801.html

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=IBaiPDPYEYs