DIUMENGE 11 DE NOVEMBRE DE 2018, A 2/4 DE 7 DE LA TARDA, A LA CASA DE CULTURA

Conferència: Sostre Cívic, una alternativa al model actual d’accés a l’habitatge

Si parlem d’habitatge, EL COOPERATIVISME ÉS UNA ALTERNATIVA?💡🏠 Diumenge, una sòcia i un tècnic de Sostre Cívic ens explicaran quines alternatives i projectes mouen com a entitat. Una opció fonamentada, transformadora, democràtica i no especulativa, alternativa al model actual d’accés a l’habitatge.
«SOSTRE CÍVIC» és una cooperativa amb més de 570 socis i sòcies, un espai col·laboratiu que promou un model alternatiu d’accés a l’habitatge, a través de la divulgació, l’assessorament, la cerca de finançament, promoció i gestió d’habitatge cooperatiu en règim de cessió d’ús. Treballa per dur a terme projectes d’habitatge amb un model més just i accessible d’accés i tinença, sense ànim de lucre, no especulatiu i transformador, alhora que una forma de convivència més solidària, d’acord amb els valors de l’economia social: la igualtat, la solidaritat, l’equitat, la democràcia, l’autoorganització.
NÚRIA CORNET I TURÓ és membre del grup de Cohabitatge Sènior a la Fàbrica del Catllar i sòcia de Sostre Cívic.
JORDI CAMELL I PROS, llorencenc i soci de la nostra entitat, és Tècnic Territorial del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre de Sostre Cívic.