DIUMENGE 7 D’AGOST DE 2022, A PARTIR DE LES 9 DEL VESPRE, A L’AIRE LLIURE

CONCERT SONAPROP 2022 FESTA MAJOR: EL PONY PISADOR

El Pony Pisador ve a Llorenç amb la banda al complet a presentar-nos el seu últim disc It’s never too late for Sea Shanties en el marc de la celebració dels 15 anys del Festival Sonaprop. El grup s’apropa a les músiques tradicionals d’arreu del món amb un estil viu i desenfadat treballat amb cura. Es caracteritzen pel sentit de l’humor que desprenen tant les seves cançons com els directes, tot un espectacle imprevisible.

Amants de la música tradicional celta i les cançons marineres, el quintet barceloní, acompanyat de la banda que s’anomena Polzes Prènsils s’apropa a aquests sons i d’altres de molts indrets diferents que s’inclouen en els seus treballs discogràfics. En resum un concert interactiu i molt enèrgic per tots els públics.

HORARI                                                                                                         

21:00- OBERTURA DE PORTES

22:00- CONCERT

24:00- FESTA AMB PD

 Venda d’entrades «on line»:  https://www.entrapolis.com/entradas/sonaprop-2022-el-pony-pisador

Es vendran entrades a taquilla el mateix dia del concert, sempre que en quedin i a un preu superior.

Per qualsevol dubte sobre la compra d’entrades podeu posar-vos en contacte amb l’organització a través del correu: sonaprop@gmail.com o a través d’Instagram:  @cicle_sonaprop

Hi haurà servei de barra, un espai reservat per les localitats amb seient i un espai per les localitats a peu dret amb pista per ballar. Els seients no seran numerats i s’ompliran per ordre d’arribada.

Els infants de menys de 6 anys tenen l’entrada gratuïta. Preu especial juvenil.

☆»la cultura està feta de cançons -i de velles lluites per nous mons-«☆