DISSABTE 2 DE JULIOL, A 2/4 DE 10 DEL VESPRE, A L’AIRE LLIURE

CONCERT A LA TARIMA: ATÒMIC LEOPARDS

Grup format el 2005 per Santi i David Lluch, a la vegada membres dels mítics HELLBILLY CLUB, el grup va néixer per pura diversió; van començar a tocar i gravar adaptacions de cançons que els havien influït i al final el resultat ha estat molt més que un entreteniment.
L’estil del grup té força influència del clàssic Rock’n’Roll, però també s’hi pot trobar Rockabilly, Blues, Country, Swing, instrumentals o fins i tot Tango, tot això fusionat amb el seu estil personal i característic. La gran majoria dels temes que interpreten són pensats i composats per tots dos germans, que acostumen a adoptar la formació de duet (guitarra-veu i contrabaix) o de trio, amb bateria.
També cal destacar que els germans Lluch són reputats músics amb més de vint anys d’experiència sobre els escenaris i una infinitat de concerts arreu del país i la resta d’Europa. Entre molts altres, han col·laborat i/o format grups amb músics de la talla de Sigue Sigue Sputnik, The Polecats, The Quakes, Los Rebeldes, Matchbox, Jungle Tigers, Johnny Red, etc…