DIUMENGE 7 D’AGOST DE 2022, A LES 10 DEL VESPRE

CONCERT DE FESTA MAJOR SONAPROP: EL PONY PISADOR

Enguany amb motiu de la celebració del 15è aniversari del Sonaprop, i donant el tret de sortida a la Festa Major, el dia 7 d’agost a les 22:00, podrem gaudir del gran concert del Pony Pisador acompanyats de la banda anomenada els Polzes Prènsils.

El  Pony  Pisador  és  un  dels  grup  revelació  del  moment  amb  el  seu  imant  per  a  les situacions d’èpica absurda. És un grup musical de Barcelona que barreja diversos estils de música folk i tradicional d’arreu del món amb un estil viu i desenfadat, treballat amb cura. Es caracteritzen pel sentit de l’humor que desprenen tant les seves cançons com els directes, tot un espectacle imprevisible i engrescador per a tots els públics.

Aquest cop tindrem dues modalitats d’entrada: una amb seient i l’altra a peu dret, per als que vulguin moure l’esquelet. S’ha fet un preu d’entrada infantil (familiar) i juvenil el màxim d’ajustat possible per fer accessible a tothom l’espectacle. Animeu-los a venir!

Les entrades anticipades on-line es posen a la venda de forma exclusiva per socis/es del 22 fins al 26 de juny. A partir del 27 de juny la compra serà oberta a tothom.

Podeu comprar-les mitjançant el següent enllaç:
https://www.entrapolis.com/entradas/sonaprop-2022-el-pony-pisador

Us aconsellem que compreu les entrades amb antelació.
Si algú necessita ajuda per fer la compra telemàtica poseu-vos en contacte amb algun membre de la junta.

Us esperem a totes i tots!!!