DILLUNS 1 DE NOVEMBRE DE 2021, TOTS SANTS, A 2/4 DE 7 DE LA TARDA

CICLE CIÈNCIA I FUTUR: ALIMENTACIÓ I GASTRONOMIA, APORTACIONS CIENTÍFIQUES PER AVANÇAR»

A càrrec de Bernat Guixer Mañé

Bernat Guixer Mañé, amb arrels llorencenques, és doctor en química orgànica per la Universitat de Barcelona. En acabar la tesi canvia de camp d’especialitat: de la bioquímica i farmacologia a la cuina i la gastronomia, aportant-hi el seu bagatge científic.
Dos sectors tan allunyats en quant a llenguatge com la ciència i la cuina tenen molts punts en comú però no sempre els ponts són fàcilment transitables. Ell apostà per explorar la fermentació com a exemple per establir un diàleg entre ciència i cuina profitós per contribuir a abordar els reptes alimentaris del futur.
Actualment, és el responsable d’Esperit Roca, al El Celler de Can Roca (restaurant regentat pels germans Roca, amb tres estrelles Michelin i en ocasions considerat el millor restaurant del món), un projecte de desenvolupament de begudes alcohòliques que tot just ara veu la llum en format comercial

Serà molt interessant. Us ho assegurem!
Esteu tots convidats!