El Sonaprop no s’atura i té per endavant una nova edició, carregada de nova música i noves experiències.

IMG-20160130-WA0004RESERVES I VENDA D’ENTRADES ANTICIPADES PER A SOCIS/ES

– Com en l’edició anterior, la Comissió del Sonaprop ofereix als socis/es la possibilitat d’obtenir entrades anticipades a preu reduït (2 euros més barates) de qualsevol dels 4 concerts, presencialment el divendres 5 de febrer de 21 h. a 23 h. al cafè d’El Centre.

– En el seu torn, cada soci presencial podrà comprar la seva entrada i la d’un altre soci de qualsevol concert. També podrà comprar la dels seus fills menors d’edat:

 Nens de 0 a 3 anys no paguen entrada (si no ocupen seient)

 Nens de 4 a 12 anys paguen la meitat de l’entrada de soci.

– També es podran comprar entrades a preu de soci a la taquilla el mateix dia del concert (una hora abans de l’espectacle).

– Tanmateix, enguany obrim la possibilitat de reservar entrades de soci enviant un correu electrònic a sonaprop@gmail.com, indicant NOM I COGNOMS dels socis/es i/o fills de soci/a i el concert a reservar; com a molt tard fins les 24 hores del dissabte anterior al concert. Les entrades reservades s’hauran de recollir a la taquilla del concert com a molt tard un quart d’hora abans del concert, i les haurà de recollir la persona beneficiària, personalment.

– Recordem que per aquells que no siguin socis/es d’El Centre es poden comprar les entrades anticipadament al web www.sonaprop.ppcc.cat, al preu d’entrada general, o bé a taquilla.