DUES REPRESENTACIONS:

DIUMENGE DE PASQUA 4 D’ABRIL DE 2021, A 2/4 de 8 del vespre (19:30 h.)

DISSABTE 10 D’ABRIL DE 2021, a les 7 de la tarda (19 h.)

ATENCIÓ: VENDA D’ENTRADES “ON LINE”

Les entrades, com darrerament, seran numerades i agrupades per grups de convivència. La venda anticipada es farà de manera PRESENCIAL el proper diumenge 21 de març, de 2/4 d’1 a 2/4 de dues del migdia, per als socis del Centre i acompanyants, amb el número d’entrades que pot comprar cada soci habitual en la primera tanda.
Després, i partir del dia 22 se’n podran comprar tantes com es vulgui per Entradium, fins un aforament màxim de 150 espectadors.

CLICA AQUÍ PER COMPRAR LES ENTRADES “ON LINE”: https://entradium.com/events/shakespeare-i-somriures-contra-la-plaga

EL GRUP DE TEATRE DEL CENTRE PRESENTA:

SHAKESPEARE (I SOMRIURES) CONTRA LA PLAGA

No ens rendim Ni la gent de la cultura, ni la gent del Centre, ni la gent del Grup de Teatre
Malgrat la Covid malgrat les mascaretes, malgrat la por, malgrat els moments de desànim seguim endavant i hem preparat una estrena per Pasqua amb l’ajuda de l’autor més gran William Shakespeare Estrenem l’espectacle SHAKESPEARE (I SOMRIURES) CONTRA LA PLAGA Perquè, per si no ho sabíeu, Shakespeare va patir intensament la pandèmia del seu temps la pesta (plague en anglès) i, malgrat tot, també va tirar endavant i va escriure les millors comèdies i els millors drames.

El Grup de Teatre del Centre ha escollit fragments d’aquestes comèdies, ho ha barrejat amb fragments propis, hi ha afegit música i sentit de l’humor i ha preparat aquest cuinat així, malgrat les limitacions imposades (i patides) per la pandèmia, intentarem satisfer el vostre paladar teatral i la necessitat que tots tenim d’esbargir-nos i somriure (o riure).