Grup de Teatre del Centre

28 i 29 DE SETEMBRE DE 2019

EL GRUP DE TEATRE DEL CENTRE ORGANITZA LA 29a TROBADA DE GRUPS AMATEURS DE TEATRE A LLORENÇ

ÀLBUM DE FOTOS DE LA TROBADA

_______________________________________________________________________________________________

DIUMENGE 15 DE SETEMBRE DE 2019

Participem a l’acte oficial d’inauguració de la nova seu del Centre amb dos fragments del musical “Un violinista a la teulada”, obra estrenada per pasqua del 2014, poc abans del tancament de l’antiga sala de l’entitat.

 

 

_____________________________________________________________________

DIUMENGE 30 DE JUNY DE 2019

El Grup de Teatre del Centre presenta “El rei que no reia“, de Josep Maria Folch i Torres, la primera obra de la casa que serà representada a la sala gran de la nova seu! 🎭✨ Un clàssic conegut per moltes generacions, una comèdia fresca amb personatges i temes que ressonen encara avui dia. Dirigida per Jordi Rafecas i Marta Minguella. Única representació: aquest diumenge 30 de juny a les 20:00 h! 👌

La història explica que el Rei, per la mala influència d’un noble misteriós, el Duc de Brau, perd l’humor, i personatges provinents d’arreu venen a veure’l per fer-lo riure. El Duc, però, mou els seus fils per casar-se amb la Princesa i ser rei. Aconseguirà algú fer riure el Rei o desemmascarar el Duc? Una obra representada per actors i actrius d’entre 11 i 16 anys que de ben segur ens farà passar una bona estona!

______________________________________________________________________________________________________

DIVENDRES 28 DE JUNY DE 2018

SOPAR DE FINAL DE TEMPORADA DELS “TEATRERUS DEL JOAN”

Per acabar la temporada, 22 persones del grup ens hem trobat per sopar junts al cafè del Centre. Hem pogut gaudir de la fresqueta de la nit i d’un bon sopar. Hem aprofitat per agrair a l’Olga Pros la seva feina en la gestió dels abonaments i per la bona organització de tot plegat. Ja tenim els abonaments, les dates i les obres reservades per la propera temporada, serem 28 persones que ens trobarem al TNC per gaudir de bon teatre. La tasca que el Joan va iniciar segueix endavant i va creixent. Felicitats a tots i bon estiu!!!

__________________________________________________

Dissabte 2 de juny de 2019, els “Teatrerus” assisteixen a la representació de “El dolor” de Marguerite Duràs, última obra de la temporada 2018-19.

Hem fet un parell de fotos commemoratives però no hem aconseguit ser-hi tots, 28 persones en total, els que hem gaudit de les obres del TNC aquesta temporada. El proper divendres 28 de juny ho celebrarem amb un sopar i ja tenim els abonaments apunt per la propera edició 2019-2020.

  

edf

_______________________________________________

26, 27, 28 D’ABRIL DE 2019, El grup de teatre del Centre participa a la XVII Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar.

Un grup de 50 persones del grup va participar a la Mostra, en les seves diverses possibilitats, com a espectadors, actors, actrius, tècnics, directors, visitants…Com cada any són uns dies de convivència i d’immersió en el teatre. Enguany a més era una edició especial perquè la Mostra va estar dedicada al Josep Rafecas i l’acte central va ser un homenatge a la seva memòria.  Tots sabem que en va ser l’impulsor i l’ànima de la Mostra i el món del teatre amateur li va voler agrair la seva tasca i la seva dedicació de tants anys. El nostre grup va participar a la Mostra amb l’obra “El temps i els Conway” estrenada el Nadal passat.

___________________________________________________________

DIUMENGE DE PASQUA 21 D’ABRIL DE 2019, EN DUES SESSIONS, A LES 8 I A LES 10 DEL VESPRE, AL CAFÈ DEL CENTRE

EL GRUP DE TEATRE DEL CENTRE PRESENTA: 

“LECTURA DE CONTES PER PASSAR L’ESTONA”

Venda anticipada d’entrades: divendres sant, 19 d’abril de 2019, a 2/4 de 12 per socis i sòcies i a 2/4 d’1 per públic en general. 

26-27-28 D’ABRIL DE 2019

XVII MOSTRA NACIONAL DE TEATRE AMATEUR DE PINEDA

El Grup de Teatre del Centre hi participa amb l’obra “EL TEMPS I ELS CONWAY” de J.B. Priestley. La representació serà dissabte 27 d’abril, a les 10 del vespre, a la sala gran. Properament informarem de tota la programació.

 

DISSABTE 16 DE MARÇ DE 2019

Els “Teatrerus del Joan” assisteixen a la representació de “La bona persona de Sezuan”

DISSABTE 16 DE FEBRER DE 2019

Els “Teatrerus del Joan” van a veure “Afanys d’amor perduts” de W. Shakespeare, al TNC

El grup de “Teatrerus” va poder gaudir d’aquesta obra de Shakespeare a la sala petita del TNC.

https://www.tnc.cat/ca/afanys-damor-perduts

Aquesta és la segona representació a la quan hem assistit aquesta temporada. Properament tenim programades les següents obres:

LA BONA PERSONA DE SEZUAN, el 16 de març de 2019

https://www.tnc.cat/ca/la-bona-persona-de-sezuan

EL DOLOR, el 8 de juny de 2019

https://www.tnc.cat/ca/el-dolor

_______________________________________________________________________________________

NADAL 2018

Estrena de l’obra: “El temps i els Conway”

Dues representacions: 25 i 29 de desembre

Dedicades al Josep Rafecas i Jané

____________________________________________________________________________________________________

12 de desembre de 2018

El Josep Rafecas i Jané, company, actor i director del grup durant molts anys ens ha deixat. Un record per ell i un agraïment per tota la seva dedicació al Grup de Teatre del Centre!!!

_______________________________________

ATENCIÓ: nova proposta, teatre per a joves!!!

Torna el teatre infantil (en aquest cas, més aviat juvenil) al Centre! De cara a l’any vinent, estem coent un projecte de teatre infantil per a totes les edats, però volíem començar donant l’oportunitat a els/les adolescents que s’han vist afectats per aquests anys d’inactivitat i preparar una obra per a ells i elles. Es poden apuntar al taller de teatre totes les persones nascudes entre els anys 2002 i 2007, tot i que el projecte va destinat sobretot a aquelles que cursen entre 1r i 4t d’ESO. Pel que fa a les altres, segurament tindran papers més col·laboratius en diferents formats (fent de figurants, amb algun ball, fent de tècnics, d’escenògrafs…). Tot i això, sempre dependrà de les inscripcions i de l’obra que es representi.

Els assajos seran els caps de setmana, i us podeu apuntar fins a diumenge 19 de novembre. La idea és que la representació sigui als voltants de l’abril. La participació a l’activitat és gratuïta per a socis/sòcies del Centre i té un cost de 20€ per a no socis. Si us queda algun dubte, envieu un correu a teatrelcentre1889@gmail.com

Cliqueu aquí per fer la inscripció: 
 
Animeu-vos a participar!!! 
 ðŸŽ­ðŸŽ­ðŸŽ­ðŸŽ­ðŸŽ­ðŸŽ­ðŸŽ­ðŸŽ­ðŸŽ­ðŸŽ­ðŸŽ­ðŸŽ­

______________________________________________________________________________________________________

DILLUNS 5 DE NOVEMBRE DE 2018,  A LES 7 DE LA TARDA, A LA SEU DE L’SGAE A BARCELONA

ACTE D’ENTREGA DELS PREMIS ARLEQUÍ 2017

PREMI ARLEQUÍ A LA PERSONA PER LLORENÇ RAFECAS I JANÉ

MOLTES FELICITATS LLORENÇ!!!

_________________________________________

DISSABTE 3 DE NOVEMBRE, A LES 8 DEL VESPRE,

INICI DE TEMPORADA DELS TEATRERUS DEL JOAN.

EL GRUP DE TEATRERUS VA ASSISTIR A LA REPRESENTACIÓ DE “ELS JOCS FLORALS DE CAMPROSA” AL TNC

 

PREMIS ARLEQUÍ 2018

La XVI edició dels premis Arlequí, que en realitat corresponen al 2017, atorga el premi a la persona per la seva trajectòria al nostre company del grup de teatre Llorenç Rafecas Jané.

MOOOLTES FELICITATS LLORENÇ

L’entrega dels premis serà el proper dilluns dia 5 de novembre a la seu de l’SGAE.

La informació publicada al TORNAVEU , diu així:

“Pel que fa al premi a la persona s’ha concedit ex aequo a Florenci Aymerich i Llorenç Rafecas i Jané. Aymerich és un veterà del teatre amateur que ha estat director i president del grup El Fanal de Sant Quintí de Mediona i ha presidit durant anys la coordinadora de Grups Amateurs de Teatre Alt Penedès (GATAP). Un compromís equiparable és el de Llorenç Rafecas, químic de professió que ha demostrat les fronteres, sovint molt difuses, entre amateurs i professionals. Seves són les traduccions al català emprades avui dia d’obres com L’estranya parella (de Neil Simon), o, entre d’altres, Copenhague Michael Frayn, una traducció que és la que es va poder veure en l’estrena de l’obra al Teatre Nacional de Catalunya en el muntatge de Ramon Simó, amb actors com Pere Arquillué, entre d’altres. A més, Rafecas ha adaptat l’obra de David Lodge, Pensaments secrets, participant en la producció d’una obra dirigida per Lluís Soler amb Mercè Pons i Àlex Casanovas. Rafecas ha compaginat aquest vessant amb la seva vinculació amb el grup de teatre El Centre de Llorenç del Penedès, on ha estat un dels directors i, de manera sovint, actor.”

https://www.tornaveu.cat/noticia/4244/la-16a-edicio-dels-premis-arlequi-premia-lactor-jordi-bosch?id_butlleti_enviar=226&utm_source=butlleti_article&utm_medium=butlleti&utm_campaign=la-16a-edicio-dels-premis-arlequi-premia-lactor-jordi-bosch

TEMPORADA 2018-19

 comencem!!!

Moltes idees i projectes ja engegats, amb l’esperança d’estrenar el local nou del Centre aquesta temporada!!!

Per començar a fer ambient us presentem l’equip que ja fa uns mesos està assajant l’obra “El temps i els Conway”, amb la direcció de Llorenç Rafecas. Moltes ganes i il.lusió en aquest ambiciós projecte!!!

__________________________________________________________

juny 2018

FINAL DE TEMPORADA DELS “TEATRERUS DEL JOAN”

El diumenge 17 de juny de 2018, el grup de “Teatrerus del Joan” vam celebrar el final de temporada amb un sopar al cafè del Centre i vam voler agraïr a l’Olga Pros la seva tasca d’organitzadora amb un ram de flors. Moltes gràcies Olga!!! Ens retrobarem la propera temporada amb noves obres i bon teatre!!!

_____________________________________
GRUP DE “TEATRERUS DEL JOAN DE CAL DANIEL”

 

Som una colla de socis i sòcies de l’entitat que, seguint la tasca iniciada pel Joan de Cal Daniel fa una pila d’anys, hem muntat aquest grup de gent que anem junts a veure teatre a Barcelona.

Tal com feia el nostre estimat Joan per tal de facilitar l’anada a veure teatre professional, aquest grup ens organitzem per adquirir abonaments de representacions del Teatre Nacional de Catalunya.

El dissabte 2 de juny vam anar a veure la última representació d’aquesta temporada, “Temps Salvatge” i ja tenim programada la propera edició 2018-2019.

Si hi esteu interessats, poseu-vos en contacte amb l’Olga Pros
(Telf. 607595242).

_____________________________________________________

Concurs de Sant Feliu de Guíxols: tercer premi d’actriu principal per Lidia Curto en el paper de “Natàlia Stepànova” a “El Prometatge”.

Nominacions de Mar Mitjans, Maria Cunillera i Guillem Vinyes, a “La cantant calba” de Ionesco

El passat dissabte 5 de maig l’Ajuntament de la ciutat i l’Agrupació Teatral Benet Escriba van lliurar els Premis del XIII Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu de Guíxols.

El Grup de Teatre del Centre va rebre el tercer premi d’actriu principal per Lidia Curto,  en el paper de “Natàlia Stepànova” a “El Prometatge” de Txèkhov. Moltes felicitats Lídia!!!

i diverses nominacions: Mar Mitjans en el paper de la “Senyora Martin” , Guillem Vinyes en el paper de “Sr. Martin” , Maria Cunillera en el paper de “Sra. Smith”, a “La Cantant Calba”.

L’actuació del Grup de Teatre del Centre al concurs de Sant Feliu va ser el 4 de febrer de 2018, amb la presentació de les dues obres curtes estrenades per Pasqua de 2017.

Moltes felicitats a tots!!!

https://www.guixols.cat/la-ciutat/not%C3%ADcies/6732-premis-del-xiii-concurs-de-teatre-amateur-de-sant-feliu-de-guixols.html

__________________________________________________________

UN NOMBRÓS GRUP DE “TEATRERUS” DEL CENTRE ASSISTEIXEN A LA XVI MOSTRA NACIONAL DE TEATRE AMATEUR DE PINEDA DE MAR.

28-29-30 D’ABRIL I 1 DE MAIG DE 2018

Una bona colla de components i simpatitzants del Grup de Teatre del Centre s’han desplaçat aquest pont de maig a Pineda de Mar (Maresme) per gaudir de la XVI Mostra de Teatre Amateur de Catalunya. Enguany no hem presentat espectacle teatral però hem gaudit com a espectadors de l’amplia oferta d’espectacles representats per grups vinguts de tot Catalunya i també d’altres llocs com Madrid, Logronyo, València…

A l’acte central de la Mostra, el Josep Rafecas, com a president de la Federació de Grups de Teatre Amateur de Catalunya, ha adreçat unes paraules al públic assistent i ha rebut una ovació en agraïment a la seva tasca de tants anys.

http://lamostrapineda.cat/

 

Venda d’entrades ON-LINE
https://www.codetickets.com/el-centre/ca/elcentre.cat/9/
octubre 2019
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« set.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031