DIUMENGE 18 D’OCTUBRE DE 2020, A LES 12:30 DEL MIGDIA, AL CENTRE

La gent del Sonaprop ens ha preparat un concert per diumenge que ve! Serà en un format diferent (al migdia!) i comptarem amb una proposta musical de la comarca que està començant a agafar molta embranzida! CONCERT-VERMUT 100% SONAPROP amb NEREA BASSART TRIO. Una proposta de proximitat, D.O. Baix Penedès, en la que presentaran el seu primer disc “Soroll” (DiscMedi, 2020). Una proposta de funk i soul amb temes en català que segur que triomfa. Una nova manera de donar suport a la cultura, gaudint-la de forma segura i de valorar també, els artistes i nous talents de prop de casa. CONCERT SUBVENCIONAT PER L’AJUNTAMENT DE LLORENÇ DEL PENEDÈS.
Les entrades del concert (a preus molt simbòlics) ja estan a la venda! Preu únic: 3€. Podeu comprar-ne al web www.sonaprop.ppcc.cat (us agraíriem que fos en agrupaments de persones convivents habituals) i si en quedessin, també a a taquilla, el mateix dia del vermut. El concert començarà a 2/4 d’1 del migdia i s’hi respectaran totes les garanties sanitàries establertes per aquest tipus d’actes culturals.
*  En principi, si fa bon temps, el concert es realitzarà a l’aire lliure. En cas de mal temps, es passaria a l’espai interior de la Sala Gran, espai d’aforament més limitat per la normativa Covid. En aquesta situació, reservaríem localitats per escrupolós ordre de compra de les entrades. Per tant, recomanem assegurar-vos una localitat comprant ja l’entrada!