Dissabte 14 d’abril de 2018

1/4 d’11 de la nit

Al Cafè del Centre

Aquest dissabte a 1/4 d’11 de la nit al Cafè del Centre, rebrem els Ual·la un duet amb una proposta carregada d’humor i bones cançons.

Ual·la! és una expressió d’alegria, de sorpresa, a vegades de curiositat… Ells en diuen: “Amb aquesta exclamació us presentem el nostre concert-espectacle: dinàmic, fresc i carregat d’humor. Format pel binomi artístic d’en Modesto Lai(guitarra, piano i veu) i l’Alba Rubió (veu i percussió), el show de petit format s’esdevé entre temes propis d’estil modern i gags teatrals de caire humorístic que lliguen les peces musicals entre sí. 

 En el nostre espectacle parlem de tot i ens mirem el món amb ulls crítics. És per això que moltes de les cançons i situacions teatrals que ocorren giren entorn a grans temes de l’actualitat. Ens mullem amb el nostre missatge i somiem un món millor. Tres conceptes defineixen el nostre projecte: música, humor i transformació social”. 

Entrada lliure a taquilla inversa. Com a programadors de cultura sovint ens és difícil accedir al catxet de molts artistes. També sabem que per moltes butxaques el fet de pagar entrada és un obstacle per accedir a la cultura. A través d’aquest sistema creiem que podem obrir el concert a més gent i deixar, a decisió de cadascú, què pagar en funció del valor que es doni a l’espectacle… tenint en compte tot el que comporta (el talent, la creació, les hores d’assaig, els desplaçaments, els instruments…). Consciència cultural de responsabilitat compartida.
Un consell: si veniu a sopar veniu amb suficient antelació!
Creiem que us agradarà molt!
Ens veiem al Centre!